In destentor.nl en degelderlander.nl een artikel over killingfield bordjes voor Deelerwoud. Het comité Deelerwoud KillingFields heeft een website online gezet – de groep zet zich in om Natuurmonumenten op andere gedachte te brengen dan afschot weer toe te staan in het Deelerwoud. Op de site worden mensen uitgedaagd om op ludieke wijze de foto van een origineel Deelerwoud-bordje te bewerken tot een Killingfield- exemplaar. Via deze weg wil het comité Natuurmonumenten onder druk zetten om de hetze tegen de damherten te stoppen. Harry Voss van PvdD laat weten nog niets van Natuurmonumenten te hebben gehoord.

Het bereik van het bericht is 58.500. Het is 20 keer gedeeld. De meerderheid, 16 van de 18 reacties, vindt het een schaamteloze actie omdat er een vergelijking wordt gemaakt met de killingfields in Cambodja.